Vacature gevorderde advocaat-stagiaire of advocaat-medewerker arbeidsrecht

We hebben een vacature voor een gevorderde stagiaire of een advocaat-medewerker met affiniteit met arbeidsrecht.

Rotshuizen Geense Advocaten ziet uitmuntende juridische kennis van de diverse rechtsgebieden als vanzelfsprekend.

Wij adviseren veel en procederen waar nodig binnen de sectoren waarin wij actief zijn. Onze cliëntenkring bestaat met name uit bouwbedrijven, woningcorporaties, overheden, scholen en zorginstellingen. Onze cliënten hebben behoefte aan een advocaat die hun vertrouwenspersoon is. Cliënten verwachten dat wij weten wat er in hun branche speelt. Ontwikkelingen daarin, onderlinge verhoudingen en (politieke) gevoeligheden zijn minstens zo belangrijk om in acht te nemen. Betrokkenheid is daarom een van onze kernwaarden.

Arbeidsrecht
Wij adviseren voornamelijk (grote) werkgevers, maar ook werknemers. Door de groei van onze praktijk en de ontwikkeling van kantoor hebben wij behoefte aan uitbreiding van de vakgroep arbeidsrecht. Naast het arbeidsrecht zul je je bezig houden met civiele vraagstukken, afhankelijk van de drukte van de eigen praktijk en de vraag binnen kantoor.

Functiebeschrijving
Gelet op de samenstelling van de vakgroep arbeidsrecht gaat de voorkeur uit naar een gevorderde stagiaire of ervaren medewerker arbeidsrecht, die samen met de huidige voorzitter van de vakgroep direct het werk kan oppakken en als vertrouwenspersoon cliënten kan adviseren en met collega’s kan sparren.

De advocaat die wij zoeken, moet voldoen aan de volgende eisen:

Aanbod
Wij bieden jou een kans om een mooie praktijk op te bouwen en uit te bouwen. Onze cliëntenkring bestaat uit toonaangevende instellingen en ondernemingen in Friesland en daarbuiten. Voor deze cliënten word jij de vertrouwenspersoon. Daarnaast ondersteunen we je bij het uitbreiden van de cliëntenkring.  

Uiteraard bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris, ruimte voor specialisatieopleidingen et cetera. Bovendien hebben wij een actieve personeelsvereniging en hechten wij allen aan een open en goede onderlinge sfeer.

Reageren en/of inlichtingen
Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Deze kun je richten aan Dirk-Jan Westra (sollicitatie@rgadvocaten.nl). Voor vragen kun je ook contact met hem opnemen. Dirk-Jan is telefonisch te bereiken op 06-49935232.

Uiteraard nemen wij elke reactie discreet in behandeling.

Wij streven ernaar om je binnen veertien dagen na ontvangst van jouw sollicitatie te laten weten of jij al dan niet wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Thema: Arbeid
Auteur: mr. Dirk-Jan Westra

Meer nieuws Nieuwsbrief

Actueel

  • Trage netbeheerder? Mogelijk recht op schadevergoeding!
    Lees meer
  • Gerechtshoven begrenzen lengte van processtukken
    Lees meer
  • Vacature gevorderde advocaat-stagiaire of advocaat-medewerker arbeidsrecht
    Lees meer

Meer nieuws Nieuwsbrief

Deze website gebruikt cookies Ok