Profiel

De advocaten van Rotshuizen Geense Advocaten zien uitmuntende juridische kennis van de diverse rechtsgebieden als vanzelfsprekend. Wij streven ernaar om het juridisch geweten te zijn van onze cliënten.

Kennis van uw branche staat daarom voorop. Wij weten wat er speelt in uw branche en kunnen zodoende uw juridische behoefte bepalen. Daardoor zijn wij in staat om samen met u de juiste koers uit te zetten voor uw organisatie. De cliënten van Rotshuizen Geense Advocaten worden bijgestaan op basis van een gedegen, theoretisch onderbouwd advies. Met de kennis van uw branche en de diverse rechtsgebieden weten wij precies wat uw belang is, hoe wij u zekerheid kunnen bieden en hoe wij structurele oplossingen kunnen vinden.

Dankzij de kennis van uw branche zijn de advocaten van Rotshuizen Geense Advocaten als geen ander in staat om met u mee te denken en vooruit te kijken. Geen reactieve juridische specialisten, maar een vertrouwenspersoon die een stap terug kan nemen om met een helikopterview naar uw organisatie te kijken. Het verschil tussen een hecht team en een club losse specialisten; wij zijn een kantoor dat de regie houdt en boven de materie uitstijgt.

Wij onderscheiden ons door passie en betrokkenheid. Daardoor creëren wij een meerwaarde voor u. De advocaten van Rotshuizen Geense Advocaten hebben hun roots in sociaal betrokken zaken. Wij zetten ons daarom niet alleen in voor cliënten in de sectoren bouw en vastgoed, overheid en onderwijs, zorg en welzijn en cultuur en natuur, maar ook voor particulieren. Ook de burger met de kleine beurs is bij ons welkom.

Bouw en vastgoed Overheid en onderwijs Zorg en welzijn Cultuur en natuur Ondernemen Faillissementen IT-recht Arbeid Mediation Erfrecht Internationaal

Actueel

  • Digitale error komt voor risico van de advocaat
    Lees meer
  • Wro of Omgevingswet bij een gewijzigd bestemmingsplan?
    Lees meer
  • Wetsvoorstel Modernisering Concurrentiebeding, doorgeschoten regeling?
    Lees meer

Meer nieuws Nieuwsbrief

Advocaten en juristen

Wim Bulthuis

Advocaat

Ivo van der Meer

Advocaat

Cynthia Grondsma

Advocaat

Dirk-Jan Westra

Advocaat

José Kemper

Advocaat

Willemijn Kuper

Advocaat

Lisa Blankestijn

Advocaat

Ayla Bosma

Advocaat

Femke de Jong

Advocaat

Aimée Tjalma

Advocaat

Gido Kalfsbeek

Juridisch medewerker

Alle advocaten en juristen

Deze website gebruikt cookies Ok