Cultuur en natuur

De advocaten van het sectorteam cultuur en natuur hebben een persoonlijke affiniteit met cultuur en natuur. Dat uit zich onder meer in het bekleden van bestuursfuncties en door de invulling van hun vrije tijd. Zo genieten zij van festivals, theater, film, musea, muziek en van flora en fauna. De specialisten van dit sectorteam zijn blij dat zij deze interesses in hun werk kunnen gebruiken.

De leden van het sectorteam cultuur en natuur verstaan hun vak. Zij kennen de Europese natuurregelgeving en de nationale regels en zeker ook het politieke spectrum waarbinnen die regelgeving wordt ontwikkeld. Er is altijd beweging. Zoals het veranderen van de mogelijkheden om subsidie te krijgen. De juridische kant van cultuur en van natuur is zo specifiek, dat specialistische kennis een noodzaak is. Maar niet alleen kennis van de regelgeving, maar ook van de overige ontwikkelingen binnen deze sectoren.

Advocaten cultuur en natuur

Thema's

Advocaten cultuur en natuur

Ivo van der Meer

Advocaat

Ayla Bosma

Advocaat

Alle advocaten en juristen

Bouw en vastgoed Overheid en onderwijs Zorg en welzijn Cultuur en natuur Ondernemen Faillissementen IT-recht Arbeid Mediation Erfrecht Internationaal
Deze website gebruikt cookies Ok