Mr. Ayla Bosma

Juridisch medewerker bij Rotshuizen Geense Advocaten

Ayla Bosma

Ayla is gespecialiseerd en geïnteresseerd in het staats- en bestuursrecht en de doorwerking van  Europees recht in het Nederlands recht. In het bijzonder vindt zij de kruisbestuiving tussen het bestuursrecht en het privaatrecht en tussen het bestuursrecht en het Europees recht interessant. Omgevingsrecht, duurzaamheidsrecht, vergunningstelsels, staatssteun en het aanbestedingsrecht zijn dan ook rechtsgebieden die in haar straatje passen. 

Door een combinatie van opleiding en werkervaring heeft zij zich deze specialisaties meester gemaakt. Zo heeft zij zich in haar bachelor gespecialiseerd in het Internationale- en Europese recht en in haar master in het staats- en bestuursrecht. Daarnaast is zij werkzaam geweest in de sector aanbestedingsrecht bij een ander Noord-Nederlands advocatenkantoor én heeft zij als jurist gewerkt bij een Friese gemeente.

Omdat zij werkzaam is geweest bij een gemeente, daarnaast politiek betrokken is en tot slot de opleiding Bestuurskunde - Overheidsmanagement aan de Thorbecke Academie heeft afgerond, heeft zij niet alleen juridische- maar ook bestuurlijke en politieke sensitiviteit. 

Ayla is een echte doorzetter en houdt van doorpakken. Deze kwaliteiten en uiteraard bovenstaande expertise zet zij graag voor u in.  

Advocaten en juristen

Wim Bulthuis

Advocaat

Ivo van der Meer

Advocaat

Cynthia Grondsma

Advocaat

Dirk-Jan Westra

Advocaat

José Kemper

Advocaat

Willemijn Kuper

Advocaat

Lisa Blankestijn

Advocaat

Ayla Bosma

Juridisch medewerker

Femke de Jong

Juridisch medewerker

Alle advocaten en juristen

Deze website gebruikt cookies Ok