Rotshuizen Geense en PlasBossinade gaan samenwerken

Vanaf vandaag werken Rotshuizen Geense Advocaten uit Leeuwarden en PlasBossinade advocaten en notarissen uit Groningen officieel samen op het gebied van fiscale advocatuur. De samenwerking is voor Rotshuizen Geense de gewenste stap naar een bredere dienstverlening. PlasBossinade ziet de aanwezigheid van haar fiscaal advocaten in Leeuwarden als een versterking van de eigen positie in Nederland.

De samenwerking op het gebied van fiscaal recht, inclusief economisch en fiscaal strafrecht, creëert voor Rotshuizen Geense een sterkere positie in de Friese markt. Cynthia Grondsma, bestuurder Rotshuizen Geense Advocaten: “PlasBossinade is net als Rotshuizen Geense een gerenommeerd kantoor. Rotshuizen Geense beschikt echter niet over gespecialiseerde fiscaal advocaten. Met die aanvullende en ondersteunende dienstverlening creëren wij meerwaarde voor onze relaties en nieuwe klanten.”  

PlasBossinade breidt met de samenwerking haar werkgebied voor de fiscale advocatuur uit. “Samenwerking tussen fiscaal advocaten en andere juridische disciplines is de afgelopen decennia een beproefd en succesvol samenwerkingsmodel gebleken binnen PlasBossinade,” aldus Peter Fousert, bestuursvoorzitter van PlasBossinade. “Door het uitrollen van dit model slaan wij met Rotshuizen Geense een nieuwe weg in die onze positie zal versterken.”  

Rotshuizen Geense Advocaten, opgericht in 1939, is als middelgroot advocatenkantoor sterk geworteld in Friesland. Van oudsher is het kantoor zeer actief in Bouw en Vastgoed, Zorg en Welzijn en Overheid en Onderwijs.

PlasBossinade advocaten en notarissen bestaat al meer dan 115 jaar. Het is de grootste juridische dienstverlener in de stad Groningen. Het kantoor heeft nog een vestiging van het notariaat in Haren. Bij PlasBossinade werken 90 medewerkers, waarvan 50 juridisch professionals (advocaten en notarissen) en bedrijfsadviseurs aan fullservice juridische dienstverlening.


Cynthia Grondsma (advocaat/partner Rotshuizen Geense Advocaten) en
Paulien Waninge (advocaat/partner PlasBossinade advocaten en notarissen).

Meer nieuws Nieuwsbrief

Actueel

  • Werkgevers alert: Nieuwe uitvoeringsregels ontslagprocedure UWV
    Lees meer
  • Zorg op afstand krijgt steeds meer vorm
    Lees meer
  • Voldoet uw zorginstelling al aan de Wmcz 2018?
    Lees meer

Meer nieuws Nieuwsbrief

Deze website gebruikt cookies Ok