Vacatures

Voor uitmuntend talent hebben wij altijd ruimte. Wij maken daarom graag kennis met juristen met een uitstekende juridische kennis. Evenzo belangrijk zijn je sociale vaardigheden en je ondernemerszin. Onze cliënten verwachten dat wij kennis hebben van hun branche. Je weet waar de cliënt behoefte aan heeft. Onze cliënten verwachten een gepassioneerde adviseur die met hen meedenkt en ook proactief adviseert. Dan creëer je meerwaarde.

Op dit moment hebben wij ruimte voor:

Advocaat-medewerker civiel recht

Als advocaat-medewerker civiel recht ben je met name bezig met de advisering van ondernemers en (semi-)overheden op het gebied van civiel recht. Je bent in staat cliënten aan je te binden, je beschikt over een netwerk en je bent in staat een eigen praktijk op te bouwen. Kennis en ervaring in het huurrecht is een pré.

Advocaat-medewerker personen- en familierecht

Wij zoeken een enthousiaste advocaat die zich bezighoudt met het personen- en familierecht. Je weet snel het belang voor de cliënt op de lange termijn te duiden en je weet op basis van kwaliteit en dossierkennis te overtuigen. Je kunt goed samenwerken en je blijft kalm in de hectiek van de dagelijkse praktijk. Je hebt een netwerk en je bent in staat om de bestaande praktijk over te nemen en uit te breiden.

Je beschikt over een afgeronde beroepsopleiding, aantoonbare ervaring op het gebied van het personen- en familierecht en lidmaatschap van de vFas is een pré.

Wij bieden een lopende praktijk waar je in kunt stappen.

Rotshuizen Geense biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en is een nuchter noordelijk kantoor. Hier wordt in een goede sfeer kwalitatief uitmuntend werk verricht. Aan beide aspecten draag jij je steentje bij.

Neem voor meer informatie contact op met Rudolf Knegtering en overtuig ons van jouw talenten.

Meer nieuws Nieuwsbrief

Actueel

  • Vacature advocaat of advocaat-stagiaire overheid en onderwijs
    Lees meer
  • Werkgevers alert: Nieuwe uitvoeringsregels ontslagprocedure UWV
    Lees meer
  • Zorg op afstand krijgt steeds meer vorm
    Lees meer

Meer nieuws Nieuwsbrief

Deze website gebruikt cookies Ok