Faillissementsverkoop Sauna Instituut Westenberg B.V. (Thermen Saunastate)

In verband met het faillissement van Sauna Instituut Westenberg B.V. zal op zeer korte termijn de nog aanwezige activa worden verkocht. De activa bestaat uit zowel roerende als onroerende zaken. De roerende en onroerende zaken worden als één geheel aangeboden.

Bent u geïnteresseerd in overname van de activa en hebt u zich nog niet bij de curator gemeld? Dan kunt u alsnog uw interesse kenbaar maken door vóór 3 december 2018 een e-mail te sturen naar mevrouw mr. R.W. Kuper (kuper@rgadvocaten.nl).

Thema: Faillissementen
Advocaten: mr. Rudolf Knegtering en mr. Willemijn Kuper

Meer nieuws Nieuwsbrief

Actueel

  • Gemeenten: bescherm uw inwoners tegen inbrekers!
    Lees meer
  • Weer voet op eigen grond
    Lees meer
  • Lagere transitievergoeding voor kleine werkgevers in nood
    Lees meer

Meer nieuws Nieuwsbrief

Deze website gebruikt cookies Ok