Afscheid Evert-Jan Rotshuizen

Op 1 januari 2017 heeft Evert-Jan Rotshuizen zich laten uitschrijven als advocaat. Onlangs is Evert-Jan Rotshuizen als raadsheer-plaatsvervanger bij het Gerechtshof in Amsterdam gestopt. Evert-Jan Rotshuizen is meer dan 40 jaar advocaat geweest. Toen hij begon was de balie kleiner en overzichtelijker en kende iedereen elkaar. Anno 2017 is dat bijna niet meer mogelijk, maar de naam van Evert-Jan Rotshuizen is bij velen bekend. De zorgvuldigheid die Evert-Jan Rotshuizen aan de dag legt bij de behandeling van zaken, bij de omgang met cliënten en met collega's strekt velen nog tot voorbeeld.

Evert-Jan RotshuizenEvert-Jan Rotshuizen wilde geen afscheidsfeest, maar hij wilde wel een reünie met collega’s en oud-collega’s. Op 17 juni jl. hebben wij als kantoorgenoten en oud-kantoorgenoten afscheid genomen van Evert-Jan Rotshuizen.

Het is het einde van een tijdperk voor ons kantoor. Tegelijkertijd betekent dit voor Evert-Jan Rotshuizen de mogelijkheid om zich weer met volle en nieuwe energie te storten op het afronden van zijn promotieonderzoek. Wij wensen Evert-Jan daar veel succes bij, kijken met genegenheid terug op de periode waarin wij allemaal met Evert-Jan hebben samengewerkt en met veel plezier op de reünie, die geen afscheid mag heten.

Diashow reünie afscheid Evert-Jan Rotshuizen

Deze fotogalerij is afgeschermd met een toegangscode. De foto's zijn alleen te bekijken door genodigden. Heeft u een code ontvangen dan kunt u deze hier invoeren om de fotogalerij te bekijken.

Reünie afscheid Evert-Jan Rotshuizen

Deze fotogalerij is afgeschermd met een toegangscode. De foto's zijn alleen te bekijken door genodigden. Heeft u een code ontvangen dan kunt u deze hier invoeren om de fotogalerij te bekijken.

Meer nieuws Nieuwsbrief

Actueel

  • Over de toepassing van artikel 6:19 van de Awb bij ruimtelijke plannen
    Lees meer
  • Verhuurders let op: we gaan weer terug naar vaste huurcontracten
    Lees meer
  • Digitale error komt voor risico van de advocaat
    Lees meer

Meer nieuws Nieuwsbrief

Advocaten en juristen

Wim Bulthuis

Advocaat

Ivo van der Meer

Advocaat

Cynthia Grondsma

Advocaat

Dirk-Jan Westra

Advocaat

José Kemper

Advocaat

Willemijn Kuper

Advocaat

Lisa Blankestijn

Advocaat

Ayla Bosma

Advocaat

Femke de Jong

Advocaat

Gido Kalfsbeek

Juridisch medewerker

Alle advocaten en juristen

Deze website gebruikt cookies Ok