Sponsorfietstocht

Op 2 juni 2016 vindt het evenement Alpe d’HuZes plaats, het sponsorevenement waarvan de opbrengst naar KWF Kankerbestrijding gaat.

Eerder verscheen op deze site al het bericht dat onze collega Geartsje de Vries de verschrikkelijke diagnose heeft gekregen van een hersentumor. Om haar te steunen, om iets te kunnen doen voor alle mensen die met en tegen kanker vechten hebben we besloten dat we deelnemen aan Alpe d’HuZes. Ons kantoor neemt onder andere deel met een team fietsers. Dat betekent dat we moeten trainen en dat we geld moeten inzamelen. En dat gaan we combineren!

Op 9 april a.s. organiseren we een sponsorfietstocht. Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen. Deelname kost minimaal € 25,00, maar uiteraard mag er meer overgemaakt worden. We zetten twee leuke routes uit, eentje van 100 kilometer en eentje van circa 60 kilometer. Wilt u deelnemen, stuur dan een mail naar knegtering@rgadvocaten.nl, of vul het deelnameformulier in, waarbij u in het opmerkingsveld aan kunt geven of u 100 km of 60 km wilt fietsen.

Kunt u helaas niet mee fietsen, maar wilt u onze wandel en fietsteams wel sponsoren, kijk dan op de teampagina’s van RGA Stappe en RGA Trappe en klik op  de oranje knop: “steun ons”.

Inschrijfformulier Sponsorfietstocht

U kunt zich niet meer aanmelden.

Sponsorfietstocht

Meer nieuws Nieuwsbrief

Actueel

  • Verhuurders let op: we gaan weer terug naar vaste huurcontracten
    Lees meer
  • Digitale error komt voor risico van de advocaat
    Lees meer
  • Wro of Omgevingswet bij een gewijzigd bestemmingsplan?
    Lees meer

Meer nieuws Nieuwsbrief

Advocaten en juristen

Wim Bulthuis

Advocaat

Ivo van der Meer

Advocaat

Cynthia Grondsma

Advocaat

Dirk-Jan Westra

Advocaat

José Kemper

Advocaat

Willemijn Kuper

Advocaat

Lisa Blankestijn

Advocaat

Ayla Bosma

Advocaat

Femke de Jong

Advocaat

Aimée Tjalma

Advocaat

Gido Kalfsbeek

Juridisch medewerker

Alle advocaten en juristen

Deze website gebruikt cookies Ok