Wij strijden tegen kanker

Rotshuizen Geense Advocaten doet mee aan Alpe d’HuZes 2016

Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken. Of je hebt er al mee te maken (gehad): kanker. Die verwoestende ziekte die veel leed veroorzaakt. We kennen allemaal wel iemand. Opa, moeder, tante, neefje of collega. Zo ook onze collega Geartsje de Vries, die op dit moment behandeld wordt om een hersentumor te beheersen. We wensen allemaal dat er een medicijn of behandeling wordt gevonden om kanker te overwinnen. Daar wordt veel onderzoek naar gedaan. Die onderzoeken kosten geld. KWF Kankerbestrijding zamelt geld in om die onderzoeken te bekostigen. Een van de evenementen waarmee geld wordt opgehaald is de Alpe d’HuZes. Rotshuizen Geense Advocaten gaat in juni 2016 de Alpe d’Huez beklimmen met een fiets- en een wandelteam. Dat doen wij voor Geartsje, maar ook voor die opa, moeder, tante en neefje. Voor deze prestatie kun je Rotshuizen Geense Advocaten sponsoren. Ga hiervoor naar  RGA trappe of RGA stappe Steun KWF Kankerbestrijding door ons te steunen. Want wij gaan de top bereiken met en voor Geartsje! 

Meer nieuws Nieuwsbrief

Actueel

  • Verhuurders let op: we gaan weer terug naar vaste huurcontracten
    Lees meer
  • Digitale error komt voor risico van de advocaat
    Lees meer
  • Wro of Omgevingswet bij een gewijzigd bestemmingsplan?
    Lees meer

Meer nieuws Nieuwsbrief

Advocaten en juristen

Wim Bulthuis

Advocaat

Ivo van der Meer

Advocaat

Cynthia Grondsma

Advocaat

Dirk-Jan Westra

Advocaat

José Kemper

Advocaat

Willemijn Kuper

Advocaat

Lisa Blankestijn

Advocaat

Ayla Bosma

Advocaat

Femke de Jong

Advocaat

Aimée Tjalma

Advocaat

Gido Kalfsbeek

Juridisch medewerker

Alle advocaten en juristen

Deze website gebruikt cookies Ok