Congres over samenwerking met en tussen cultuur en natuur

De samenleving en de overheid eisen steeds meer van de cultuur- en natuursector. De toegevoegde waarde moet bewezen worden. Subsidies worden gekort en organisaties moeten steeds meer de eigen broek ophouden. Dit stimuleert samenwerkingsverbanden tussen deze sectoren en met andere (markt)partijen. Op 11 november 2015 organiseert Rotshuizen Geense Advocaten een bijeenkomst over deze samenwerking.

In het nieuwe poppodium – dat geen poppodium mag heten – Neushoorn te Leeuwarden praten Fred de Jong van het Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid (IVN) en Klaas Hermandt van Sense of Place (Oerol) over de ervaringen die zij al hebben opgedaan. Met wie werken ze samen, op welke wijze en hoe zijn ze tot die samenwerking gekomen? De advocaten van het sectorteam cultuur en natuur van Rotshuizen Geense praten mee over de ervaringen die zij hebben opgedaan. Waar het goed ging en waar het anders kan.

Meld u aan als deelnemer

Wilt u op 11 november 2015 samen met de sprekers en met ons mee praten over de mogelijkheden van samenwerking, ervaringen opdoen of wilt u gewoon het meest recente spraakmakende gebouw van Leeuwarden in bedrijf zien? Meld u dan aan door een e-mail te sturen aan rgjubileum@rgadvocaten.nl of meld u hier beneden direct aan.

Programma

14:30 ontvangst met een hapje en een drankje
15:00 start programma
17:00 afsluiting met mogelijkheid om Neushoorn nader te bekijken.

Thema: Cultuur en natuur
Auteur: mr. Rudolf Knegtering

Meer nieuws Nieuwsbrief

Actueel

  • Digitale error komt voor risico van de advocaat
    Lees meer
  • Wro of Omgevingswet bij een gewijzigd bestemmingsplan?
    Lees meer
  • Wetsvoorstel Modernisering Concurrentiebeding, doorgeschoten regeling?
    Lees meer

Meer nieuws Nieuwsbrief

Advocaten en juristen

Wim Bulthuis

Advocaat

Ivo van der Meer

Advocaat

Cynthia Grondsma

Advocaat

Dirk-Jan Westra

Advocaat

José Kemper

Advocaat

Willemijn Kuper

Advocaat

Lisa Blankestijn

Advocaat

Ayla Bosma

Advocaat

Femke de Jong

Advocaat

Aimée Tjalma

Advocaat

Gido Kalfsbeek

Juridisch medewerker

Alle advocaten en juristen

Deze website gebruikt cookies Ok