Uitnodiging Congres over de Zorg

De ingrijpende wijzigingen in het Nederlandse zorg- en ondersteuningstelsel zijn alweer een paar maanden geleden ingevoerd en vrijwel iedereen die in deze sector werkzaam is, ondervindt daarvan de gevolgen. Tijd om de balans op te maken en de plussen en minnen vanuit diverse invalshoeken te bespreken.

Rotshuizen Geense Advocaten, gastorganisatie van het congres, bestaat inmiddels 75 jaar en is van oudsher in juridische kwesties actief in de wereld van de zorg. In dit congres komen onder leiding van Marijke Roskam verschillende sprekers rondom de transities over de nu al te merken gevolgen aan het woord, zoals Jeroen van Oijen (jeugdzorg) en Cees de Snoo (ouderenzorg). Fier Fryslân stelt haar bijzondere locatie de Veilige Veste ter beschikking. Tijdens het congres is er ook de gelegenheid om dit tot opvanghuis verbouwde voormalige politiebureau te bekijken.

Meld u aan als bezoeker

Wilt u dinsdag 23 juni samen met ons en anderen die met de gedecentraliseerde zorg te maken hebben terugblikken en vooruitkijken op de transities? Meld u dan aan via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

Programma

14:30 Ontvangst en inloop met koffie/thee
15:00 Start programma met diverse sprekers en aansluitend forum onder leiding van Marijke Roskam
17:30 Afsluiting met hapje en drankje

Meer nieuws over Congres over de zorg:

Thema: Zorg en welzijn
Auteur: mr. Cynthia Grondsma

Meer nieuws Nieuwsbrief

Actueel

  • Digitale error komt voor risico van de advocaat
    Lees meer
  • Wro of Omgevingswet bij een gewijzigd bestemmingsplan?
    Lees meer
  • Wetsvoorstel Modernisering Concurrentiebeding, doorgeschoten regeling?
    Lees meer

Meer nieuws Nieuwsbrief

Advocaten en juristen

Wim Bulthuis

Advocaat

Ivo van der Meer

Advocaat

Cynthia Grondsma

Advocaat

Dirk-Jan Westra

Advocaat

José Kemper

Advocaat

Willemijn Kuper

Advocaat

Lisa Blankestijn

Advocaat

Ayla Bosma

Advocaat

Femke de Jong

Advocaat

Aimée Tjalma

Advocaat

Gido Kalfsbeek

Juridisch medewerker

Alle advocaten en juristen

Deze website gebruikt cookies Ok