‘checkgesprek’ voor startende ondernemers

Iedere onderneming begint met een (goed) idee. U ziet een kans en u besluit de stoute schoenen aan te trekken. Bij de uitwerking zult u worden geconfronteerd met tal van vragen en, hoewel u zich dat als ‘entrepreneur nouveaux’ niet altijd zal beseffen, kleven daaraan veelal juridische gevolgen.

Zo is de te kiezen rechtsvorm van belang voor de oprichtingsvoorwaarden, fiscaliteit en de mate waarin aansprakelijkheidsrisico’s loeren. Voorts zal een financier, wanneer al tot geldlening bereid, voorwaarden stellen met (opnieuw) juridische implicaties. Wat zijn de gevolgen van een pandrecht, borgstelling of een recht van hypotheek? Van het grootste belang zijn dan nog de te sluiten overeenkomsten en uw algemene voorwaarden; zo een greep uit het assortiment van juridische aspecten dat kleeft aan het starten van een onderneming. In de vooravond van oprichting maakt u het merendeel van de juridische keuzes, en beter maakt u die keuzes weloverwogen. “That’s where we come in.”

Omdat Rotshuizen Geense Advocaten van oudsher staat voor een duurzame relatie met cliënten - "trusted advisorship" - bieden wij u een gratis 'checkgesprek' aan. In ongeveer een uur horen wij uw plannen aan en beantwoorden wij uw vragen. Gelet op onze ruime ervaring zullen wij het merendeel van uw vragen meteen kunnen beantwoorden, en wij zullen u op het juiste pad zetten daar waar keuzes moeten worden gemaakt. Graag helpen wij u juridisch op weg. Goed voor u en goed voor ons; zaken die u later aan zou brengen lopen dan in ieder geval niet stuk op juridische onvolkomenheden in het voortraject.

Het checkgesprek is vrijblijvend. Wij vertrouwen erop dat u in de toekomst aan ons zult denken wanneer juridische kwesties spelen en u ons - en onze juridische kwaliteit - vast hebt leren kennen. Wij beginnen de duurzame relatie liefst aan het begin van uw ondernemerschap, dát is de waarde van het checkgesprek. Verkiest u uiteindelijk een ander kantoor dan staat u dat als vanzelfsprekend vrij.

Aan het einde van het gesprek doen wij u, tenzij de aard van de (voorgenomen) onderneming zich daarvoor niet, leent een aanbod. Sinds jaar en dag kent ons kantoor het Ondernemersabonnement. Wij zijn bereid om het eerste jaar - bij uitstek het jaar waarin u een juridische vraagbaak kunt gebruiken - een jaarabonnement aan te bieden voor eenmalig € 499,00 exclusief omzetbelasting. Het abonnement geeft u een jaar lang het recht om te sparren over de juridische kwesties die u bezighouden. Voor werkzaamheden die wij binnen een uur kunnen verrichten brengen wij gedurende het jaar dan geen kosten in rekening; het beoordelen van contracten, sommeren van wanbetalers en het plegen van telefoontjes waarin enige overtuigingskracht is vereist.

Of wij uw huisadvocaat worden of niet, voorkom in ieder geval een ‘valse start’ en neem contact met ons op voor het plannen van een gratis en vrijblijvend checkgesprek.

Thema: Ondernemen

Meer nieuws Nieuwsbrief

Actueel

  • Over de toepassing van artikel 6:19 van de Awb bij ruimtelijke plannen
    Lees meer
  • Verhuurders let op: we gaan weer terug naar vaste huurcontracten
    Lees meer
  • Digitale error komt voor risico van de advocaat
    Lees meer

Meer nieuws Nieuwsbrief

Advocaten en juristen

Wim Bulthuis

Advocaat

Ivo van der Meer

Advocaat

Cynthia Grondsma

Advocaat

Dirk-Jan Westra

Advocaat

José Kemper

Advocaat

Willemijn Kuper

Advocaat

Lisa Blankestijn

Advocaat

Ayla Bosma

Advocaat

Femke de Jong

Advocaat

Gido Kalfsbeek

Juridisch medewerker

Alle advocaten en juristen

Deze website gebruikt cookies Ok