Save the date: "evaluatie gewijzigd zorglandschap"

De ingrijpende wijzigingen in het Nederlandse zorg- en ondersteuningsstelsel zijn alweer een paar maanden geleden ingevoerd en vrijwel iedereen die in deze sector werkzaam is, ondervindt daarvan de gevolgen.

Tijd voor bezinning en uitwisseling van de eerste indrukken.   Rotshuizen Geense Advocaten bestaat inmiddels 75 jaar en is van oudsher in juridische kwesties actief in de wereld van de zorg. Een goed moment om door middel van een debat, onder leiding van Marijke Roskam, verschillende spelers rondom de transities over de nu al te merken gevolgen aan het woord te laten.   Het congres vindt plaats op 23 juni 2015 in de namiddag in Leeuwarden. Een nadere uitnodiging volgt, maar reserveert u de datum vast in uw agenda!

Thema: Zorg en welzijn
Auteur: mr. Cynthia Grondsma

Meer nieuws Nieuwsbrief

Actueel

  • Vacature advocaat of advocaat-stagiaire overheid en onderwijs
    Lees meer
  • Werkgevers alert: Nieuwe uitvoeringsregels ontslagprocedure UWV
    Lees meer
  • Zorg op afstand krijgt steeds meer vorm
    Lees meer

Meer nieuws Nieuwsbrief

Deze website gebruikt cookies Ok