TEL 2015

Op 24 en 25 maart a.s. vindt in het WTC Expo te Leeuwarden dé zakenbeurs van Noord-Nederland plaats: de TEL 2015. Ook wij doen dit jaar weer mee aan de TEL. Wij zullen ons in onze geheel nieuwe huisstijl aan u presenteren. Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan de TEL en daarbij ook onze stand te bezoeken.

Voorafgaand aan uw bezoek kunt u zich aanmelden op www.wtctel.nl/bezoekers/entree-registratie. Uw bezoek is vervolgens kosteloos en er zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen. U vindt ons op de stand met nummer 5435, op een van de hoeken van het Cambuurplein. Wij ontmoeten u hier graag. Wellicht wilt u graag specifiek een van ons treffen op onze stand.  Uit onderstaand schema blijkt daarom wie wanneer onze stand bezet:

 

12.00 – 17.00 uur

17.00 – 22.00 uur

Dinsdag 24 maart

Wim Bulthuis

Dirk-Jan Westra

Geartsje de Vries

Rudolf Knegtering

Eric van der Goot

Michaël Dol

Woensdag 25 maart

Ana Ilicic

Michaël Dol

Hilde Terpstra

Ivo van der Meer

Cynthia Grondsma

Eric van der Goot

 Graag tot ziens op 24 of 25 maart a.s.!

 

Meer nieuws Nieuwsbrief

Actueel

  • Seminar ontbinding, opschorting en retentie
    Lees meer
  • Handvatten voor rommelerven en hoarders in het bestuursrecht
    Lees meer
  • Aannemers opgelet: de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen treedt op 1 januari 2024 in werking
    Lees meer

Meer nieuws Nieuwsbrief

Deze website gebruikt cookies Ok