Rotshuizen Geense steunt Serious Request: à la Danni Lowinski

Vandaag was de eerste dag waarop de spanning op het Zaailand te Leeuwarden voelbaar was. Drie radiomakers van 3FM bemensen vanaf vandaag tot en met 24 december 2013 het fameuze ‘glazen huis’, zich inzettend voor een stille ramp; dit jaar kindersterfte ten gevolge van diarree. Rotshuizen Geense Advocaten omarmt de actie van Serious Request en heeft gebroed op een manier om haar maatschappelijke steentje bij te dragen.

Zo populair als De Coen & Sander Show op 3FM, is de televisieserie Danni Lowinski op SBS6. De serie verhaalt over een frivole advocate, die in de meest hilarische situaties terecht komt. Het meest in het oog springend is haar schaakwekker, waarmee zij de minuten timed voor cliënten, verlegen om juridische bijstand. Danni vraagt voor haar adviezen in de serie een euro per minuut. Precies dat format heeft Rotshuizen Geense Advocaten, met toestemming van actrice Marlijn Weerdenburg, willen gebruiken.

Op donderdag 19 december 2013 zal Rotshuizen Geense Advocaten het Serious Loket openen vanuit ons kantoor aan de Prins Hendrikstraat 8, in de ‘achtertuin’ van het glazen huis. Eenieder wordt uitgenodigd om allerhande vragen te stellen en om advies in te winnen. De advocaten, in toga, staan u onder het genot van koek en zopie dan graag te woord. De tijd wordt getimed en een euro per minuut komt ten goede aan het goede doel. Bent u donderdag 19 december 2013 niet in de gelegenheid om uw vraag te stellen, op maandag 23 december en dinsdag 24 december 2013 is het Serious Loket ook geopend.

We zien u graag verschijnen!

 

Meer nieuws Nieuwsbrief

Actueel

  • Verhuurders let op: we gaan weer terug naar vaste huurcontracten
    Lees meer
  • Digitale error komt voor risico van de advocaat
    Lees meer
  • Wro of Omgevingswet bij een gewijzigd bestemmingsplan?
    Lees meer

Meer nieuws Nieuwsbrief

Advocaten en juristen

Wim Bulthuis

Advocaat

Ivo van der Meer

Advocaat

Cynthia Grondsma

Advocaat

Dirk-Jan Westra

Advocaat

José Kemper

Advocaat

Willemijn Kuper

Advocaat

Lisa Blankestijn

Advocaat

Ayla Bosma

Advocaat

Femke de Jong

Advocaat

Aimée Tjalma

Advocaat

Gido Kalfsbeek

Juridisch medewerker

Alle advocaten en juristen

Deze website gebruikt cookies Ok