Seminar ontbinding, opschorting en retentie

Wij nodigen u of uw collega van harte uit voor een seminar met als thema “ontbinding, opschorting en retentie” bij ons op kantoor (Agora 2 te Leeuwarden). Het seminar zal plaatsvinden op dinsdag 30 mei a.s. om 16:30 uur en zal worden georganiseerd door bouwrechtadvocaten Rudolf Knegtering en Aimée Tjalma.

Zij zullen in dit seminar komen te spreken over wanneer een partij wel en niet het recht heeft om een opdracht te ontbinden, zijn verplichting mag opschorten en zijn retentierecht rechtsgeldig mag uitoefenen. Het is een seminar vol kennis, (nieuwe) inzichten en tips.

Het seminar is gericht op (onder)aannemers, installateurs en architecten, maar ook andere opdrachtgevers en opdrachtnemers binnen de bouw zijn welkom. Is dit seminar (ook) interessant voor anderen, deel dit bericht gerust.

Benieuwd? Aanmelden kan eenvoudig via onderstaand formulier. Deelname en de aansluitende borrel zijn geheel gratis.

Wij zien uw aanmelding graag tegemoet!


Thema: Bouw en vastgoed
Auteurs: mr. Rudolf Knegtering en mr. Aimée Tjalma

Meer nieuws Nieuwsbrief

Actueel

  • Seminar ontbinding, opschorting en retentie
    Lees meer
  • Handvatten voor rommelerven en hoarders in het bestuursrecht
    Lees meer
  • Aannemers opgelet: de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen treedt op 1 januari 2024 in werking
    Lees meer

Meer nieuws Nieuwsbrief

Deze website gebruikt cookies Ok