TEL 2014 EN GRATIS WORKSHOP

Op 18 en 19 maart vindt in het WTC Expo te Leeuwarden dé zakenbeurs van Noord-Nederland plaats: de TEL 2014.

Na een succesvolle eerste editie, hebben wij ervoor gekozen om dit jaar ook aan de TEL deel te nemen. De TEL 2014 wordt gekenmerkt door branchegerichte themapleinen. Dit past uitstekend bij de branchegerichte aanpak van Rotshuizen Geense Advocaten. U vindt ons in de Friezenhal van het WTC Expo op standnummer 5475, direct aan de rand van het WTC-plein, dat goed herkenbaar is door de WTC-toren in het midden van dit plein. Wellicht ontmoeten wij u hier.

 

Ook zal tijdens de TEL 18 maart  van 16.45 – 17.45 uur een gratis workshop worden gegeven. Deze vindt plaast in Workshop-arena 3, standnummer 5290. Door onze mrs. Wim Bulthuis en Dirk-Jan Westra, u wellicht ook bekend van de aanbestedingskwestie rondom Thialf, zal wat worden verteld over “Aanbesteding en rechtsbescherming: hoe gaat nu zo’n rechtszaak?”.

Meer nieuws Nieuwsbrief

Actueel

  • Gemeente moet schadevergoeding betalen voor schending privacy
    Lees meer
  • Toezeggingen door ambtenaren, zijn die bindend?
    Lees meer
  • GGZ-instelling vrijgesproken van dood door schuld
    Lees meer

Meer nieuws Nieuwsbrief

Deze website gebruikt cookies Ok