Follow-up Danni Lowinski-actie Serious Request Rotshuizen Geense Advocaten

Na een aantal hectische en intensieve dagen, was het op 24 december 2013 dan zover. Enkele van onze advocaten gingen naar het glazen huis om de opbrengst van onze actie te doneren. De actie was, gelet op de vele reacties en steunbetuigingen, wat ons betreft al meer dan geslaagd. De opbrengst van de actie bleef echter nog lang spannend.


Tijdens de dagen dat onze actie liep, was er ruime aandacht voor ons initiatief. De eerste dag was het nog rustig, maar de laatste dag was het enorm druk. De gestelde vragen waren divers: “Ik heb last van mijn bovenbuurvrouw”, “Ik heb een auto gekocht met een kilometerstand die niet klopt”, maar er werden ook meer persoonlijke vragen gesteld, bijvoorbeeld over echtscheiding. Alle vragen konden worden beantwoord en de vragenstellers hebben netjes gedoneerd.

De aandacht in de media zal een rol hebben gespeeld bij de toenemende drukte. Het kan zijn dat u ons gehoord heeft op de radiozenders 3fm en Omrop Fryslân. Wellicht heeft u ons zelfs op televisie gezien bij Serious Request-tv of 101 tv. De actrice Marlijn Weerdenburg, de actrice achter de televisieadvocate Danni Lowinski, besteedde ook aandacht aan onze actie.

Onze inspanningen hebben geleid tot de donatie van € 2.663,40. Op onze facebookpagina is de filmopname te zien van de presentatie van het bedrag aan Serious Request. 

 

Meer nieuws Nieuwsbrief

Actueel

  • Digitale error komt voor risico van de advocaat
    Lees meer
  • Wro of Omgevingswet bij een gewijzigd bestemmingsplan?
    Lees meer
  • Wetsvoorstel Modernisering Concurrentiebeding, doorgeschoten regeling?
    Lees meer

Meer nieuws Nieuwsbrief

Advocaten en juristen

Wim Bulthuis

Advocaat

Ivo van der Meer

Advocaat

Cynthia Grondsma

Advocaat

Dirk-Jan Westra

Advocaat

José Kemper

Advocaat

Willemijn Kuper

Advocaat

Lisa Blankestijn

Advocaat

Ayla Bosma

Advocaat

Femke de Jong

Advocaat

Aimée Tjalma

Advocaat

Gido Kalfsbeek

Juridisch medewerker

Alle advocaten en juristen

Deze website gebruikt cookies Ok