Commerciële (ver)huur

Het huurrecht kenmerkt zich door een sterke standaardisatie van huurovereenkomsten. Of het nu gaat om de huur van een woning of een bedrijfspand. Voor het huurrecht geldt dat het wettelijk kader veelal uit dwingend recht bestaat. Het is soms dan ook de vraag of de standaardovereenkomsten wel altijd voldoen aan de wet. Bovendien voorzien de standaardovereenkomsten niet altijd in uw behoefte als huurder of verhuurder. Maatwerk is dan geboden.

De advocaten van Rotshuizen Geense Advocaten weten de weg in de (standaard)overeenkomsten en regelgeving. Zij hebben ruime ervaring met het bijstaan van onder andere commerciële verhuurders, woningcorporaties en huurders. Zij kunnen u zodoende optimaal adviseren. Uiteraard zorgen zij er dan ook voor dat een passende huurovereenkomst voor uw situatie wordt opgesteld.

Niet alleen bij het aangaan van een huurovereenkomst kan advies gewenst zijn, ook na het sluiten van een huurovereenkomst kunnen zich situaties voordoen waarbij de advocaten van Rotshuizen Geens Advocaten u kunnen adviseren. Als verhuurder kunt u er tegenaan lopen dat de huur niet of niet tijdig wordt betaald, dat de huurder overlast veroorzaakt voor de omgeving of niet wil meewerken aan onderhoud. Dit zijn allemaal situaties waar wij ervaring mee hebben.

Advocaten commerciële (ver)huur

Thema

Actueel commerciële (ver)huur

  • Verhuurders let op: we gaan weer terug naar vaste huurcontracten
    Lees meer

Meer nieuws Nieuwsbrief

Advocaten commerciële (ver)huur

Wim Bulthuis

Advocaat

Dirk-Jan Westra

Advocaat

José Kemper

Advocaat

Alle advocaten en juristen

Bouw en vastgoed Overheid en onderwijs Zorg en welzijn Cultuur en natuur Ondernemen Faillissementen IT-recht Arbeid Mediation Erfrecht Internationaal
Deze website gebruikt cookies Ok