Bouwen

In het civiele bouwrecht hebben zich in het afgelopen decennium de nodige wijzigingen voorgedaan. Steeds vaker komt het voor dat opdrachtgevers van aannemers verlangen dat zij ontwerpverantwoordelijk nemen. Daarvoor zijn nieuwe contractvormen ontwikkeld. De verantwoordelijkheid voor een goed resultaat is daarmee opgeschoven richting de aannemer. Zowel de opdrachtgever als de aannemer kunnen daarmee hun voordeel doen. De aannemer kan nu veel meer gebruik maken van zijn opgedane ervaring. Dat uit zich bijvoorbeeld in duurzame oplossingen.

De bouwrechtadvocaten van Rotshuizen Geense Advocaten kennen niet alleen de klassieke aannemingsovereenkomst, maar ook de nieuwe overeenkomsten. Zij hebben kennis van het gehele traject dat een bouwproces doorloopt; van ontwerp door architect en constructeur, van uitvoering en toezicht op de bouw of het nu gaat om de bouwkundig aannemer, een onderaannemer, de installateur of toeleverancier. Hoe om te gaan met vertraging, meerwerk of de oplevering? De advocaten van Rotshuizen Geense Advocaten helpen u op weg.

Advocaten bouwen

Sector

Actueel bouwen

  • Wet kwaliteitsborging komt er dan toch
    Lees meer

Meer nieuws Nieuwsbrief

Advocaten bouwen

Wim Bulthuis

Bouw en vastgoed
Aanbestedingen
Ondernemen
Internationaal
Cultuur en natuur

Rudolf Knegtering

Bouw en vastgoed
Faillissementen
Ondernemen
Cultuur en natuur

Dirk-Jan Westra

Bouw en vastgoed
Aanbestedingen
Commerciële (ver)huur

Alle advocaten

Bouw en vastgoed Overheid en onderwijs Zorg en welzijn Cultuur en natuur Ondernemen Fiscaal Faillissementen Arbeid Familie Erfrecht Strafrecht Internationaal
Deze website gebruikt cookies Ok