Appartementsrecht

Het appartementsrechtenrecht is een puur specialisme. Appartementsrechtenrecht is privaatrecht met een formalistisch karakter. De regelgeving is soms complex en naleving daarvan niet altijd eenvoudig.

Rotshuizen Geense Advocaten kent een bijzonder rechtsbijstandsabonnement voor VvE’s en VvE-Beheerkantoren ter ondersteuning van uw dagelijkse praktijk. Dit rechtsbijstandsabonnement / de VvE-helpdesk houdt in dat VvE’s en VvE-Beheerkantoren die een rechtsbijstandsabonnement afsluiten voor een vast bedrag per jaar een onbeperkt aantal keren een beroep op ons kunnen doen voor advies. Wij willen de laagdrempeligheid daarmee bevorderen. Voor het rechtsbijstandsabonnement gelden de volgende tarieven.

  • t/m 50 appartementen € 500,--
  • t/m 100 appartementen € 1.000,--
  • t/m 200 appartementen € 1.500,--
  • 200+ appartementen € 1.750,--

De tarieven zijn exclusief BTW

Voor de voorwaarden en/of nadere informatie betreffende dit rechtsbijstandsabonnement of informatie over het appartementsrecht kunt u contact opnemen met Rudolf KnegteringDirk-Jan Westra of Wim Bulthuis.

Advocaat appartementsrecht

Sector

Advocaat appartementsrecht

Wim Bulthuis

Advocaat

Alle advocaten en juristen

Bouw en vastgoed Overheid en onderwijs Zorg en welzijn Cultuur en natuur Ondernemen Faillissementen IT-recht Arbeid Mediation Erfrecht Internationaal
Deze website gebruikt cookies Ok