Appartementsrecht

Het appartementsrechtenrecht is een puur specialisme. Appartementsrechtenrecht is privaatrecht met een formalistisch karakter. De regelgeving is soms complex en naleving daarvan niet altijd eenvoudig.

Rotshuizen Geense Advocaten kent een bijzonder rechtsbijstandsabonnement voor VvE’s en VvE-Beheerkantoren ter ondersteuning van uw dagelijkse praktijk. Dit rechtsbijstandsabonnement / de VvE-helpdesk houdt in dat VvE’s en VvE-Beheerkantoren die een rechtsbijstandsabonnement afsluiten voor een vast bedrag per jaar een onbeperkt aantal keren een beroep op ons kunnen doen voor advies. Wij willen de laagdrempeligheid daarmee bevorderen. Voor het rechtsbijstandsabonnement gelden de volgende tarieven.

  • t/m 50 appartementen € 500,--
  • t/m 100 appartementen € 1.000,--
  • t/m 200 appartementen € 1.500,--
  • 200+ appartementen € 1.750,--

De tarieven zijn exclusief BTW

Voor de voorwaarden en/of nadere informatie betreffende dit rechtsbijstandsabonnement of informatie over het appartementsrecht kunt u contact opnemen met Rudolf KnegteringDirk-Jan Westra of Wim Bulthuis.

Advocaten appartementsrecht

Sector

Bouw en vastgoed Overheid en onderwijs Zorg en welzijn Cultuur en natuur Ondernemen Faillissementen Arbeid Familie Strafrecht Internationaal

Advocaten appartementsrecht

Wim Bulthuis

Bouw en vastgoed
Aanbestedingen
Ondernemen
Internationaal
Cultuur en natuur

Dirk-Jan Westra

Bouw en vastgoed
Aanbestedingen
Appartementsrecht

Alle advocaten

Deze website gebruikt cookies Ok