Mário Dangui Queta

Juridisch medewerker bij Rotshuizen Geense Advocaten

Mário Dangui Queta

Mário is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen in de specialisaties ondernemingsrecht, privaatrecht en arbeidsrecht. Zijn voorkeur gaat uit naar arbeidsrecht en tijdens zijn afstudeerscriptie heeft hij zich verdiept in de profvoetbalsector met betrekking tot het arbeidsrecht. Zijn interesse hierin is ontstaan vanuit zijn profvoetbalcarrière waarin hij geleerd heeft om met een groot doorzettingsvermogen en veel discipline doelen te bereiken. Nadat door een blessure abrupt een einde kwam aan zijn profvoetbalcarrière besloot Mário rechten te studeren.

Tijdens en na zijn studie heeft Mário  als juridisch medewerker gewerkt bij het Kadaster. Zijn werkzaamheden hadden voornamelijk betrekking op het goederenrecht. Vraagstukken zoals wie de rechthebbende van een woning is, passeerden de revue. Hierdoor heeft hij ervaring opgedaan in het onderzoeken van rechtsfeiten.

Mário is volhardend, gedreven en betrokken. Zijn creativiteit zorgt ervoor dat hij zaken en situaties vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen om zo zijn cliënt zo goed mogelijk bij te staan. Met het oog op zijn maatschappelijke ervaring en interessegebied is Mário aangenomen als toekomstig advocaat arbeidsrecht. Mário wordt begin 2021 beëdigd als advocaat.

Opleidingen

  • Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen 

Advocaten en juristen

Wim Bulthuis

Advocaat

Ivo van der Meer

Advocaat

Cynthia Grondsma

Advocaat

Dirk-Jan Westra

Advocaat

José Kemper

Advocaat

Willemijn Kuper

Advocaat

Gert-Jan Rauw

Juridisch medewerker

Elysha Staargaard

Juridisch medewerker

Mário Dangui Queta

Juridisch medewerker

Ilse Sibma

Juridisch medewerker

Alle advocaten en juristen

Deze website gebruikt cookies Ok