Strafrecht

Iedere burger die in aanraking komt met politie/justitie en het strafrecht heeft, ongeacht de soort verdenking, recht op goede juridische bijstand. De gevolgen van het in aanraking komen met het strafrecht kunnen namelijk groot zijn. Naast financiële boetes en werkstraffen, kunnen bijvoorbeeld gevangenisstraffen worden opgelegd. Mede daarom moeten de belangen van de verdachte op uitmuntende wijze worden behartigd.

De advocaten van Rotshuizen Geense Advocaten zijn gespecialiseerd in het strafrecht. Zij kunnen uw belangen als geen ander behartigen. Dat doen we ook in het kader van een gefinancierde rechtshulp. Dat doen we omdat het onze overtuiging is dat iedereen ten allen tijde aanspraak moet kunnen maken op gedegen belangenbehartiging.

Niet alleen particulieren, maar ook ondernemingen of (overheids)instellingen kunnen in aanraking komen met het strafrecht. Mogelijk omdat een verdenking is ontstaan vanwege een economisch delict. Een verdenking die verregaande consequenties kan hebben voor de onderneming of de instelling. Ook dan kunnen wij u van gedegen bijstand voorzien. 

Advocaten strafrecht

Bouw en vastgoed Overheid en onderwijs Zorg en welzijn Cultuur en natuur Ondernemen Faillissementen Arbeid Familie Strafrecht Internationaal

Advocaten strafrecht

Willemijn Kuper

Ondernemen
Faillissementen
Arbeid
Contracten en schade

Alle advocaten

Deze website gebruikt cookies Ok