Wij gaan verhuizen!

Bij Rotshuizen Geense Advocaten steken we in de rechtszaal altijd al graag onze handen uit de wijde mouwen. Maar na ruim 80 jaar adviseren en procederen vanuit ons prachtige pand aan de Prins Hendrikstraat, is er nu ook fysiek werk aan onze winkel. Per 21 maart aanstaande verhuizen wij namelijk naar een minstens zo mooie nieuwe locatie aan de Agora 2 in Leeuwarden.

Op de groei

Met deze verhuizing verlaten we voor het eerst sinds de oprichting in 1939 de binnenstad van Leeuwarden. Een klein beetje met pijn in het hart, maar vooral met veel energie en ambitie. De komende jaren willen we ons kantoor verder laten groeien en daarvoor is letterlijk en figuurlijk ruimte nodig. Op dit moment zijn we druk bezig met de verbouwing en inrichting, maar we willen u hier via deze weg alvast over informeren.

We kijken ernaar uit om u straks het eindresultaat te laten zien. Tot het zover is, ontvangen we u uiteraard graag nog in ons huidige kantoor aan de Prins Hendrikstraat 8 in Leeuwarden en houden we u met plezier op de hoogte van de ontwikkelingen.

Meer nieuws Nieuwsbrief

Actueel

  • Illegaal vuurwerk in een huurwoning: einde huurovereenkomst?
    Lees meer
  • Het veranderen van de voornaam
    Lees meer
  • De Europese uitspraak inzake de doorstart van Heiploeg: blij met een dode mus
    Lees meer

Meer nieuws Nieuwsbrief

Deze website gebruikt cookies Ok