Vacature advocaat of advocaat-stagiaire overheid en onderwijs

Wij hebben een vacature voor een advocaat binnen het sectorteam overheid en onderwijs. Je zult je met name bezighouden met het bestuursrecht, maar zeker gedurende de beroepsopleiding moet je ook openstaan voor andere rechtsgebieden.

Rotshuizen Geense Advocaten ziet uitmuntende juridische kennis van de diverse rechtsgebieden als vanzelfsprekend.

Wij adviseren veel en procederen waar nodig binnen de sectoren waarin wij actief zijn. Onze cliëntenkring bestaat met name uit bouwbedrijven, woningcorporaties, overheden, scholen en zorginstellingen. Onze cliënten hebben behoefte aan een advocaat die hun vertrouwenspersoon is. Cliënten verwachten dat wij weten wat er in hun branche speelt. Ontwikkelingen daarin, onderlinge verhoudingen en (politieke) gevoeligheden zijn minstens zo belangrijk om in acht te nemen. Betrokkenheid is daarom een van onze kernwaarden.

Sector overheid en onderwijs
Ons sectorteam overheid en onderwijs bestaat momenteel uit vijf juristen. Zij zijn allen binnen hun eigen specialisme actief op gebieden zoals het bestuursrecht, het onderwijsrecht, het overheidsprivaatrecht en het privacyrecht. Wij treden zowel voor als tegen overheden en onderwijsinstellingen op. Door de groei van onze praktijk hebben wij behoefte aan uitbreiding van ons sectorteam.

Functiebeschrijving
Als advocaat-stagiair(e) bieden wij jou een gedegen opleiding, waarin jij je kunt ontplooien tot een specialist en op termijn ook kunt optreden als vertrouwenspersoon van onze cliënten. Ontplooiing vergt een brede blik. Hoewel je vooral actief zult zijn op het gebied van het bestuursrecht, zul je in elk geval tijdens je beroepsopleiding ook in het privaatrecht actief zijn.

De advocaat die wij zoeken, moet voldoen aan de volgende eisen:

Pre’s zijn:

Aanbod
Wij bieden jou een functie aan waarin jij de kans krijgt om het vak te leren en je persoonlijk te ontwikkelen. Jouw patroon leidt jou op, maar dankzij onze open sfeer kun jij altijd bij je collega’s te rade gaan.

Uiteraard bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris, een door ons betaalde beroepsopleiding, ruimte voor specialisatieopleidingen et cetera. Bovendien hebben wij een actieve personeelsvereniging en hechten wij allen aan een goede onderlinge sfeer.

Reageren en/of inlichtingen
Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Deze kun je richten aan Eric van der Goot (sollicitatie@rgadvocaten.nl). Voor vragen kun je ook contact met hem opnemen. Eric is telefonisch te bereiken op 06-24275555.

Uiteraard nemen wij elke reactie discreet in behandeling.

Wij streven ernaar om je binnen veertien dagen na ontvangst van jouw sollicitatie te laten weten of jij al dan niet wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Thema's: Overheid en onderwijs, Ambtenaren, Ruimtelijke ordening, Bestuursrecht en Onderwijs
Auteur: mr. Eric van der Goot

Meer nieuws Nieuwsbrief

Actueel

  • Meer ruimte voor kredietverkrijging? Het Wetsvoorstel opheffing verpandingsverboden is ingediend
    Lees meer
  • Vacature advocaat of advocaat-stagiaire overheid en onderwijs
    Lees meer
  • Werkgevers alert: Nieuwe uitvoeringsregels ontslagprocedure UWV
    Lees meer

Meer nieuws Nieuwsbrief

Deze website gebruikt cookies Ok