Vacature gevorderde stagiaire of (beginnend) medewerker

We hebben een vacature voor een gevorderde stagiaire of een advocaat-medewerker met affiniteit met arbeidsrecht.

Profiel Rotshuizen Geense Advocaten
Rotshuizen Geense Advocaten ziet uitmuntende juridische kennis van de diverse rechtsgebieden als vanzelfsprekend.

Wij adviseren veel en procederen waar nodig binnen de sectoren waarin wij actief zijn. Onze cliëntenkring bestaat met name uit bouwbedrijven, woningcorporaties, overheden, scholen en zorginstellingen. Onze cliënten hebben behoefte aan een advocaat die hun vertrouwenspersoon is. Cliënten verwachten dat wij weten wat er in hun branche speelt. Ontwikkelingen daarin, onderlinge verhoudingen en (politieke) gevoeligheden zijn minstens zo belangrijk om in acht te nemen. Betrokkenheid is daarom een van onze kernwaarden.

Arbeidsrecht
Op dit moment houden diverse medewerkers zich in meer of mindere mate bezig met arbeidsrecht. Wij adviseren voornamelijk (grote) werkgevers, maar ook werknemers. Door de groei van onze praktijk en de ontwikkeling van kantoor hebben wij behoefte aan uitbreiding van de vakgroep. Naast het arbeidsrecht zul je je bezig houden met civiele vraagstukken, afhankelijk van de drukte van de eigen praktijk en de vraag binnen kantoor.

Functiebeschrijving
Gelet op de samenstelling van de vakgroep zoeken we een ervaren collega arbeidsrecht die samen met de huidige voorzitter direct het werk kan oppakken en als vertrouwenspersoon cliënten kan adviseren en met collega’s kan sparren.

De advocaat die wij zoeken, moet voldoen aan de volgende eisen:

Aanbod
Wij bieden jou een kans om een mooie praktijk op te bouwen en uit te bouwen.  Onze cliëntenkring bestaat uit toonaangevende instellingen en ondernemingen in Friesland en daarbuiten. Voor deze cliënten word jij de vertrouwenspersoon. Daarnaast ondersteunen we je bij het uitbreiden van de cliëntenkring.  

Uiteraard bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris, ruimte voor specialisatieopleidingen et cetera. Bovendien hebben wij een actieve personeelsvereniging en hechten wij allen aan een goede onderlinge sfeer.

Reageren en/of inlichtingen
Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Deze kun je richten aan Rudolf Knegtering (sollicitatie@rgadvocaten.nl). Voor vragen kun je ook contact met hem opnemen. Rudolf is telefonisch te bereiken op 06-47566215.

Uiteraard nemen wij elke reactie discreet in behandeling.

Wij streven ernaar om je binnen veertien dagen na ontvangst van jouw sollicitatie te laten weten of jij al dan niet wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Thema: Arbeid

Meer nieuws Nieuwsbrief

Actueel

  • Corona-betekening door deurwaarder is rechtsgeldig
    Lees meer
  • Onzekerheid bij aanbestedingen in coronatijd kan worden opgelost
    Lees meer
  • Vacature gevorderde stagiaire of (beginnend) medewerker
    Lees meer

Meer nieuws Nieuwsbrief

Deze website gebruikt cookies Ok