Rotshuizen Geense Advocaten staat Farmers Defence Force bij

Farmers Defence Force (‘FDF’) is door het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (‘CBL’) gedagvaard in kort geding vanwege de aangekondigde acties op 18 december a.s. Advocaat Eric van der Goot van Rotshuizen Geense Advocaten uit Leeuwarden staat FDF bij in deze procedure.

De zitting vindt plaats op maandag 16 december a.s. om 10.30 uur in de rechtbank te Lelystad. FDF zal zich verweren tegen de vorderingen van het CBL, die de belangen van vele supermarktketens behartigt en daarmee een van de grootste afnemers is van de ondernemers in de agrarische sector.

Eric van der Goot zal namens FDF verweer voeren tegen de vorderingen van het CBL. FDF heeft telkens naar voren gebracht dat de acties die zij organiseert binnen de grenzen van de wet zullen zijn. Dat het CBL zo weinig vertrouwen heeft in een conform de wet georganiseerde actie, betreurt FDF.

Buiten dit persbericht om zullen over de procedure geen verdere mededelingen worden gedaan van de zijde van de advocaat van FDF. Het CBL heeft gekozen voor een gerechtelijke procedure, het debat hoort dan ook thuis in de rechtszaal. Voor meer informatie dient daarom contact te worden opgenomen met een van de woordvoerders van FDF.

Thema: Overheid en onderwijs
Auteur: mr. Eric van der Goot

Meer nieuws Nieuwsbrief

Actueel

  • Naderende wijziging over het van rechtswege ontstaan van gezamenlijk gezag door erkenning
    Lees meer
  • Flexibele arbeid in de zorg
    Lees meer
  • Mag een patiënt zonder toestemming van zijn curator of mentor klagen bij het Tuchtcollege?
    Lees meer

Meer nieuws Nieuwsbrief

Deze website gebruikt cookies Ok